Les pluges afectaran més a la costa que a l’interior de la Ribera

0
280
Mapa de previsions meteorològies per a este dillluns

La primera DANA de la tardor començarà a formar-se davant del nostre litoral ja que una massa d’aire fred en altura anirà despenjant-se des de França i es quedarà aïllada damunt de les illes Balears al llarg de la jornada. En tot cas, el dia vindrà definit per la presència d’una línia d’inestabilitat que agranarà la nostra Comunitat de nord a sud i, al seu pas, donarà tronades en general de curta durada que podran donar intensitats molt fortes per les zones litorals, especialment de la Safor i la Marina encara que poden afectar també a la Ribera, però amb menys intensitat.

 

Al llarg de la vesprada els clars guanyaran terreny sobre les comarques de Castelló i nord de València, mentre que per la meitat sud de la Comunitat quedaran més intervals de núvols.

Les temperatures màximes es desplomaran i el mercuri perdrà entre 7º i 8ºC respecte a hui (especialment a Castelló, València i nord d’Alacant), mentre que esta caiguda dels termòmetres no serà tan acusada a la resta del territori. El vent entrarà entre llevant i gregal amb ratxes moderades en tot el golf de València i produirà temporal marítim amb àrees de marejada a forta marejada i ones entre 1,5 i 2,5m d’alçada.

Inforatge