Emotiva carta dels mestres de l’Alborxí als alumnes en la tornada al cole

0
176
La carta del professorat als alumnes del col.legi Alborxí d’Alzira

Demà dilluns serà el primer dia, des de mitjans de març, que els estudiants es retroben amb les aules i el seus companys i professors. Un dia, sens dubte, de moltes emocions com ho demostra l’emotiva carta dirigida als alumnes pels mestres del Ceip Alborxí d’Alzira.

La misiva comença revelant les «moltes ganes de tornar a l’escola de nou i poder retrobar-nos». El professorat aconsella al seu alumnat que no patisquen perque «prompte ens adaptarem a aquesta nova normalitat, amb totes les rutines i normes de seguretat que hem preparat».

Els docents d’este centre educatiu d’Alzira els animen així; «sou molt valents, responsables i respectuosos, segur que farem de l’Alborxí una escola segura, plena de moments divertits i aprenentatges».

I culminen l’escrit de benvinguda assegurant que «amb la vosta ajuda i col.laboració trobarem maneres de fer d’aquesta tornada un moment feliç i inoblidable«.