El canal de les Basses i el barranc Casella requerixen una neteja urgent

0
477
El barranc de la Casella este matí a les rodalies del pont de Xàtiva
El canal de les Basses amb les comportes al fons a primera hora de hui

Cs Alzira denuncia la “deplorable” situació del canal de les Basses i del barranc de la Casella

• Vidal adverteix que “es va executar l’obra del canal, però no es manté ni es neteja el barranc” i per això, assegura, “el risc d’inundació continua estant ací”

El portaveu de Ciutadans (Cs) Alzira, Miguel Vidal, ha denunciat “la deplorable situació del canal de les Basses i del barranc de la Casella”. “La temporada de pluges s’acosta i continuem corrent el risc de patir inundacions com les de 2018”, ha advertit el regidor.

D’una banda, l’edil de la formació taronja ha criticat que “des que es va executar l’obra del canal, el manteniment brilla per la seua absència”. D’altra banda, ha explicat, “la Confederació Hidrogràfica del Xúquer s’ha d’haver oblidat del barranc de la Casella”. “La seua neteja és una actuació imprescindible perquè no hi haja desbordaments; però malgrat els anuncis de manteniment, està molt pitjor del que estava en 2018”, ha assegurat.

Per això, Vidal ha demanat que “es facen les actuacions pertinents i es netege el barranc i el canal”. “No podem exposar-nos al fet que els veïns tornen a viure les mateixa situació que altres anys en què veien com els seus carrers s’inundaven”, ha indicat.