Alzira subvenciona fins desembre l’ensenyament en les tres escoletes municipals

0
209
Este dilluns comença un nou curs a les Escoletes Municipals d’Alzira, Llepolies, Infants i la Muntanyeta, i ho fa amb totes les places cobertes i fins i tot, amb llista d’espera. Cal recordar que, com a mesura extraordinària, l’Ajuntament subvenciona l’ensenyament fins a desembre.
Els alumnes faran una entrada i eixida escalonada en horaris diferents, hi haurà dos torns de menjador, només es permet un acompanyant per xiquet que haurà d’esperar a l’exterior del centre, on s’han posat envetlats a mode de sombra per tal d’afavorir la separació.
La regidoria d’Educació ha transmés «un missatge de confiança» en este inici de curs, en el què s’han pres les mesures indicades per la conselleria, per tal de garantir les condicions adequades.