L’alcaldessa d’Algemesí rectifica i autoritza el 100% del mercat del dissabte

0
355
Este venedor mostrava així el seu descontent el passat dissabte

L’alcaldessa d’Algemesí, Marta Trenzano, ha rectificat hui la seua decissió de la setmana anterior i ha autoritzat que demà el celebre el mercat ambulant del dissabte «sense restriccions en el nombre de parades». Fet que ha justificat en reduïr-se en 6 els casos actius que hi havia l’anterior divendres, el que suposa «una caiguda superior al 27%».

Segons Trenzano la prioritat «és preservar la salut pública i ens guiem sempre per les dades». I afegix «fa una setmana intentarem detindre una situació preocupant abans que es convertira en alarmant».

Així dons demà els venedors ambulants plodran «muntar les 80 parades que composen el mercat, però han acceptat que l’aforament es reduira per evitar aglomeracions».

Esta decissió ha estat presa després que el mercaders convocaren per a demà una concentració en el propi mercat, que segons l’associació convocant AVAME «contava amb el suport de les dos associacions empresarials d’Algemesí, a més de les dos agrupacions de comerciants».

La reducció del 50% de les parades provocà el rebutj de tots el venedors que deciidiren no muntar-les en senyal de protesta per considera «injusta i injustificada» la mesura.