Els alumnes del col.legi Alborxí d’Alzira tornaran a les aules en tres dies

0
400
Els alumnes incorporaran les mascaretes al material escolar
Una vegada donades instruccions des de la Secretaria Autonòmica d’Educació i Formació professional sobre la incorporació de l’alumnat a les aules, tots els centres escolars públics de la localitat d’Alzira, hem acordat la següent mesura:
L’inici del curs escolar es realitzarà de manera escalonada, per tal d’explicar a l’alumnat de manera detinguda i clara, tot el protocol, cartelleria, normes de seguretat i hàbits d’higiene. D’aquesta manera, s’estableix el següent calendari 🗓:
– Dilluns7️⃣de setembre a les 9h els grups de 5é, 6é de primària i 5 anys.
– Dimarts 8️⃣ de setembre a les 9h els grups de 3er,4t de primària i 4 anys. També vindran els xiquets/es de 5é, 6é de primària i 5 anys d’Infantil, que s’incorporaren el dia anterior.
-Dimecres 9️⃣ de setembre a les 9h els grups de 1er i 2n. També vindran els xiquets/es de 5é i 6é, 3er i 4t de primària, 4 i 5 anys d’Infantil, que s’incorporaren els dies anteriors.
-L’alumnat de 3 anys seguirà l’organització del període d’adaptació.
✳️ Recordeu que es molt important que el pare/mare dels xiquets/es vinga a la reunió d’inici de curs, ja que s’explicaran les normes d’entrades i eixides, protocols d’higiene, seguretat i salut.
Direcció del Ceip Alborxí d’Alzira