Dani Ponz: «El 70% de la plantilla de l’Alzira ha tingut millors ofertes econòmiques»

0
174
Dani Ponz davant la banqueta dels èxits blaugranes

Dani Ponz ha tornat esta setmana a dirigir a la UD Alzira amb l’objectiu d’intentar rememorar aquelles tres tremporades en les que l’equip blaugrana disputà la lligueta d’ascens.

I amb ixe punt de mira ha confeccionat la «plantilla més compensada posible, perquè no es noten massa les ausències que, a bon segur, provocarà la Covid-19».

Son un total de 20 efectius, entre les renovacions de Dolz, Abel, Mauro, Boix, Guzmán, Edu, Dani Martínez, Santi i Lucho, -que promociona des del Juvenil-, junt a les incorporacions d’Escobar, Kaiser, Germán Sáenz, Marcos Blasco, Xavi Olmos, Adri Domínguez, Alberto Quintana, Adrián Gomis, Álvaro Belizón, Torrado i “Chato”. Un 30% d’ells procedixen de la prolífica cantera blaugrana.

Ponz ha lamentat no haver pogut renovar a jugadors de la talla de Carles Marco, Granados, Abraham i Pepín, entre altres, que amb la gran temporada realitzada «s’han revaloritzat moltíssim pujant en conseqüència el seu catxé».

Plantilla de molt bona qualitat

Però el de Sollana es moltra més que satisfet en haver aconseguit un grup de jugadors de «molt bona qualitat, en el que el 70% rebutjaren millors ofertes econòmiques» que les realitzades per la UD Alzira. Ponz afegix que si han volgut vindre al nostre club «és per algo» i destaca d’ells les «seues ganes i ambició».

Respecte a l’objectiu és clar que el volgut tècnic de la «casa» com ell s’anomena, és el màxim; «l’Alzira eixirà a guanyar cada setmana, no tenim por a res«, encara que, per una banda, reconeix que Pau Quesada li ha deixat «el llistó molt alt» i d’altra que al voltant de 8 equips superen en pressupost al de la Ribera. I cita a l’Intercity, Roda, Eldense, Olímpic de Xàtiva, Recambios Colón, Villarreal C i Elx-Ilicità i At Saguntino.

L’ascens i el centenari

Encara que alguns d’estos no es troben en el grup Nord en el que ha quedat enrolat la UD Alzira, sí que seran rivals de cara a aconseguir una de les quatre places que hi han reservades per a a la lligueta d’ascens entre els 21 equips dels dos grups valencians de la 3ª divisió.

En l’horitzó del club es troba poder jugar en 2ª B durant el 2022, any del centenari, meta per que li resten dos temporades. En les últimes 9 lligues, l’Alzira ha disputat 5 playoff, d’ells tres davall la batuta de Dani Ponz, que en la 2020-21 ho intentarà de nou amb l’ambició i el treball que li caracteritza, als que cal afegir una major experiència acumulada.