El PP critica al govern d’Alzira per no convocar el Consell Agrari

0
260
Enrique Montalvá regidor del PP

Seguix el ninguneo al sector agrari

El govern alzireny seguix sense reunir al Consell Agrari municipal inclús després de diverses advertències del grup municipal Popular en les que s’ha demandat la convocatòria urgent. Sense anar més lluny en l’última junta de portaveus es va demanar que es reunira el consell per a tractar temes com la prevenció de robatoris en el camp davant de l’imminent començament en 10 dies de la campanya cítricola.

El ninguneo a este col·lectiu representat a través d’este òrgan consultiu fa pensar una vegada més que els agricultors no entren en els plans del pacte de la Vila. Els populars hem demanat per activa i per passiva que es reunisca a totes les associacions agràries amb implantació en la nostra ciutat per a demanar informació i propostes que permeten col·laborar amb la labor de la policia perquè cap agricultor de la nostra ciutat haja de patir la pèrdua de la seua collita, fruit del treball de tot un any asunt que pareix no preocupar a l’equip de govern alzireño.

El tema robatoris, camins rurals, neteja de barrancs, plagues d’animals salvatges entre altres s’està portant davall l’ordene i mane sense consultar en tota la legislatura amb els experts de l’activitat agrària que sense ànim de lucre oferixen la seua experiència per a millorar les gestions del medi rural.

PP ALZIRA