L’Escola d’Adults d’Alzira obri el termini extraordinari de matriculació

0
463
Alumnes de l'Enric Valor

L’Escola Permanent d’Adulta (EPA) Enric Valor d’Alzira obri demà dimarts el termini extraordinari de matriculació que culminarà el 15 de setembre.

En juny el coronavirus va causar «una baixada considerable de la matriculació», segons el director Carlos Garcia, encara que en alguns nivell com el Graduat «ja tenim 20 alumnes».

Garcia desconeix la resposta de l’alumnat davant el nou periode de matriculació, al final del qual «podrem valorar si la baixada ha sigut significativa». Cal tindre en compte que l’EPA és el centre de educatiu més nombrós d’Alzira amb un miler d’alumnes en les seues aules.

Tallers

L’incertessa és major pel que fa als tallers, especialment els de pilates, ioga i balls de saló, que feien entre 5 i 6 grups que arribaven, fins i tot, als 18 alumnes per grup.

Les mesures de seguretat davant la pandèmia fan que els tallers es reduisquen durant el pròxim curs a «un màxim de 12 alumnes», advertix el director de l’escola.

En el cas que l’actual alumnat deixe vacants quan finalitze este periode de matriculació el 15 de setembre, s’obrirà un periode extraordinari de matriculació (del 16 al 30 de setembre) per als alumnes de nova incorporació que desitgen practicar qualsevol dels tallers que organitze l’Associació d’Alumnes de l’EPA d’Alzira.