L’Alzira arranca la pretemporada contra la selecció AFE i la culminarà contra el Mestalla

0
175
Abel continua una temporada més defensant els colors blaugranes

La UD Alzira ha confirmat que el dia 9 de setembre, escassos dies després de començar a treballar, visitarà a la Selecció AFE en el complex Oliva-Nova. Una primera pedra de toc davant futbolistes de contrastat nivell que estan a la recerca d’un nou destí.

El 12 de setembre es reviurà un duel d’històrics, el Yeclano Esportiu tornarà al Suñer 5 anys després d’aquella frenètica eliminatòria de “play-off” d’ascens. Els de Sandroni van disputar l’última -i nova- promoció d’ascens a 2a en terres malaguenyes i es provaran de cara a la nova campanya davant la UD Alzira.

El 19, en el Municipal de Venècia, UD Alzira i Vilamarxant CF s’enfrontaran a, aproximadament, dues setmanes per al començament de la competició domèstica. El dimecres 23 de setembre a Manises la UD Alzira visitarà al conjunt de la localitat, enquadrat en el grup III de la Regional Preferent. L’últim rival serà el València Mestalla, el filial valencianista visitarà el Suñer el 26 de setembre.

Per part seua, respecte a com serà la 3a Divisió en la 2020-2021, únicament es poden considerar possibilitats. Està l’opció de dividir el grup en zona nord i sud i posteriorment disputar una segona fase entre els millors i pitjors classificats o que es facen els grups en cremallera. S’està a l’espera que la FFCV, avalada per la RFEF, dictamine com es durà a terme la competició també en termes sanitaris.