Alzira activa de nou el servei de l’ORA

0
187

El servei de l’ORA torna a estar actiu des de demà 1 de setembre

 

  • Les línies d’autobús urbà també tornen a la normalitat a partir de demà

 

Demà dimarts, coincidint amb el primer dia del mes de setembre tornarà a entrar en vigor el pagament per estacionar en la zona blava de la nostra ciutat, un servici que ha estat completament gratuït al llarg de tot el mes d’agost.

 

Per altra banda recordar que demà, 1 de setembre, també tornen a la normalitat, amb la freqüència horària habitual, les línies 1, 2 i 3 de l’autobús urbà d’Alzira.

 

«Finalitzat el mes d’agost es normalitzen els servicis de l’ORA i del bus urbà a la nostra ciutat, la qual cosa cal recordar per a totes i tots els que facen ús d’estos servicis gestionats des de la Regidoria de Serveis Urbans de l’Ajuntament d’Alzira», ha manifestat Fernando Pascual, regidor encarregat de l’àrea.