La protesta dels venedors ambulants d’Algemesí compta amb el suport dels clients

0
404
Venedors i clients han lamentat la decissió municipal
Este venedor mostrava així el seu descontent

«No hi ha dret», «veges tú, totes les botigues del poble estan obertes», eren algunes de les frases que pronunciaven les clientes del mercat ambulant d’Algemesí que entenien la protesta dels venedors de no montar les parades en haver reduït l’Ajuntament al 50% l’aforament del mercadet.

Un dels venedors més veterans, Juan Santacreu, manifestava este matí que «les dones tampoc entenen la mesura municipal» i afegia «no és gens coherent, nosaltres som també un servei públic».

Santacreu s’ha queixat que el govenr local «no es caracteritza per tratar-nos massa bé als venedors» i explica que «és l’únic ajuntament que cobra la taxa per any anticipat, és a dir en desembre pagarem l’import total de l’any 2021, quan altres localitats com Alzira i Alginet ens donen moltes facilitats de pagament».

En canvi als mercaders «ens agrada vindre per l’amabilitat de la clientela i perquè solen acodir prou gent dels pobles veïns en ser dissabte».

Les desenes de venedros han «complit» hui com qualsevol dissabte l’horari de 7 a 13:30 hores en el que s’han dedicat a explicar ala gent i als mitjans de comunicació els mostius de la seua protesta.