Algemesí suspén el concert i la novena davant els 22 casos actius que patix

0
241
Concert de la Nit del Retorn a Algemesí. Foto: v.a. conti

L’Ajuntament d’Algemesí ha suspés la novena a la Mare de Déu de la Salut prevista a la Basílica, així com el concert de la Societat Musical del dia 30 i el dela Nit del Retorn, tots dos a porta tancada encara que transmesos per Berca TV des de l’edifici Polivalent.

L’alcaldessa Marta Trenzanos ha decidit, a més, «reduïr al 50%» el nombre de les parades del Mercat dels dissabtes. Tot i que mantindrà l’acte del cant de les vespes del 7 de setembre i la missa del dia 8. Actes prevists a la Basílica amb aforament limitat i seguint les mesures de prevenció i seguretat. Estos actes seran transmesos per Berca TV.

L’equip de govern local ha pres estes decissions davant els 22 casos actius existentes, a hroes d’ara, en este municipi riberenc que totalitza 106, després que els últims tres dies s’hagen afegit 5 nous contagis.

Algemesí, és junt a Sueca, la localitat del Departament la Ribera que més ha incrementat els casos de coronavirus, passant dels 70 infectats que tenia fa tres setmanes als 106 actuals.