Dani Mayo exentrenador del Ciutat d’Alzira i de la UD Alzira puja a 1ª amb l’Elx

0
710
Dani Mayo (dreta) junt a Pacheta i la plantilla de l'Elx CF
Dani Mayo encetà la seua carrera d’entrenador en el Ciutat d’Alzira l’any 2011

Dani Mayo, de 47 anys, que va ser primer defensa central de la UD Alzira i donà els primers pasos com entrenador en el Ciutat d’Alzira i també en l’escola de l’entitat blaugrana ha sigut un important protagonista de l’ascens de l’Elx CF en ser esta temporada segon entrenador dels franjiverds amb Pacheta.

El tècnic, d’origen argentí, va formar part també del cos tècnic de la Ponferradina, UD Logroñés i Real Oviedo amb Anquela.

Esta temporada el va incorporar Pacheta com a segon entrenador del club ilicità, que contra tot pronòstic ha superat, primer al Zaragoza i hui al Girona en els playoff per l’ascens a la màxima categoria del futbol espanyol, tot i tindre el cinqué pressupost més baix de la categoria de plata.