Pascual replica a Ciutadans que «no s’ha paralitzat» la desinfecció dels carrers d’Alzira

0
308
La regidoria de Serveis Urbans, des del primer moment va posar en marxa un pla especial de desinfecció de les àrees comunes del municipi. No s’ha paralitzat en cap moment des del mes de març i continuarem amb aquestes tasques mentre dure la situació del COVID-19, amb la finalitat de garantir les màximes mesures de seguretat en aquests espais d’oci de la ciutat.
Treballadors de l’empresa FOVASA, són els encarregats de netejar i desinfectar aquests espais públics, polvoritzant els sòls amb la cuba, així com el mobiliari urbà, amb una mescla d’aigua i lleixiu específicament adequat per a este fi. Un pla de treball que es troba fora del contracte actual.
El responsable de la regidoria de Serveis Urbans, Fernando Pascual, manifesta que “Des del començament de la pandèmia el mes de març passat, hem efectuat tasques de desinfecció i neteja en punts crítics, que són aquells que presenten major afluència de persones, com en els entorns dels centres sanitaris, supermercats i farmàcies o carrers cèntrics i concorreguts”.
“Som conscients que els parcs infantils necessiten una cura especial perquè estan destinats a acollir als més xicotets de la casa, que no són del tot conscients de la gravetat del que està succeint i no prenen pel seu compte les precaucions que s’han de prendre i que sí que prenem els adults. Per això reforçàrem en ells les labors de desinfecció per damunt de l’estipulat en el contracte de neteja, explica el regidor delegat de Serveis Urbans.
+3
Me gusta
Comentar
Compartir