Alzira licita el projecte del Fontana Mogort per començar en 2021 la reparació de la coberta

0
476
Coberta amb plaques solars del pavelló Fontana Mogort
Interior del pavelló que patix nombroses goteres

L’Ajuntament d’Alzira ha licitat la redacció del projecte de reparació de la coberta del pavelló Fontana Mogort, que porta, ja, un parell d’anys tancat pel fort deteriorament que patix. L’adjudicació a l’empresa que es farà càrrec dels treballs de rehabilitació del sostre, «tindrà lloc durant el que resta d’any» segons l’alcalde Diego Gómez i el regidor d’Esports Fernando Pascual. I caldrà esperar » a l’any 2021″ per poder incloure en els pressupostos el 50% del seu cost total que, a bon segur, superarà el milió d’euros.

Caldrà esperar a finals del 2022 perquè este important pavelló per a l’esport alzireny, torne a recuperar als esportistes locals en les diferents modalitats.

Davant la problemàtica del coronavirus, «enguany les inversions estan molt parades, caldrà esperar a 2021 per vore quines inversions podem enllestir» advertix la primera autoritat local, en haver gastat, fins ara, més de 2,3 milions d’euros en mesures destinades a pal.liar la problemàtica econòmica i social provocada per la pandèmia.