Risc alt d’incendi forestal a Alzira i la comarca

0
128
Inici de la vall de la Casella al terme d'Alzira
El nivell de Preemergència per risc d’incendis forestals és alt hui a Alzira. Recordem que el paratge natural de la Murta estarà obert al públic durant este dilluns.
Molta precaució i si veus fum o foc telefona al 112.
Previsió oratge

De nou tindrem alguns intervals de núvols pel matí especialment per la província de Castelló on podran deixar ruixats o alguna tronada molt puntual, especialment al nord de la província i a partir del migdia. A la resta del territori els clars seran més generals.

Les temperatures continuaran igual i no presentaran canvis destacables excepte el litoral de la província de València on el mercuri caurà entre 2º i 4ºC respecte a ahir. El vent es mostrarà fluix i de direcció variable pel matí, i rolarà a component marítima (SE-E) a partir del migdia.

Inforatge / Riberaexpress