El grup VI de 3ª divisió comptarà amb 21 equips dividits en dos subgrups

0
164
Mauro Melo celebrant un gol al Suñer Picó

El Grup VI de Tercera Divisió podria comptar en la temporada 2020-2021 amb vint-i-un clubs, dividits en dos subgrups, un d’onze equips i un altre de deu, segons van assenyalar alguns dels clubs que militaran en aquesta categoria.

Aquesta possibilitat, que no ha sigut confirmada oficialment, es podria produir després dels ascensos del Atzeneta i l’Alcoià a Segona Divisió B i l’anul·lació dels descensos a Regional Preferents després de la suspensió de la temporada al març a conseqüència de la crisi del Covid-19.

Amb l’ascens de Atzeneta i Alcoià i els ascensos de la Vila Joiosa, Torrent i Benicarló, donen aquests moments els vint-i-un els clubs de la categoria. En principi l’organisme federatiu no contempla ocupar la vacant deixada per l’Alcoià després del seu ascens per la via administrativa, però sí que establir dos subgrups.

D’aquesta manera, el Grup VI de Tercera Divisió tornaria a estar format per dos subgrups com va ocórrer fa tres dècades, a la fi dels huitanta i els principis dels noranta, mentre l’inici del campionat quedaria fixat per al 4 d’octubre sempre que la situació sanitària ho permeta.

Amb tot això, aquests són els vint-i-un equips que compondran el grup: Alzira, Intercity, Vila-real C, Eldense, Atlètic Saguntí, Recambios Colón, Novelda, Olímpic de Xátiva, Jove Espanyol, Roda, Crevillent, Hèrcules B, Il·licità, Paterna, Villamarxant, Acero, Silla, Benigànim, Benicarló, Torrent i la Vila Joiosa.

EFE