Risc extrem d’incendi este diumenge a la comarca

0
130

El 112 decreta risc extrem d’incendi per a hui diumenge en el que la Murta estarà tancada

El més destacable serà el ponent fluix que entrarà. Finalment no arribarà al litoral i farà pujar les màximes fins als 36º/37ºC en les comarques prelitorals de València i Alacant. A partir del migdia el vent rolarà a component sud i est (migjorn i llevant respectivament) amb ratxes moderades.

De matí apareixeran alguns núvols baixos o d’estancament matinal per la zona de Castelló i litoral nord de València, i aniran retirant-se progressivament a mesura que avance la jornada. A la resta del territori predominaran els clars i alguns núvols d’evolució que creixeran de vesprada per l’interior de Castelló. Algun ruixat podríem tindre per este sector o tronada molt puntual i aïllada.