Sumacàrcer tanca els accessos a les platges fluvials del seu terme

0
248
Accés tallat per la Policia Local

L’Ajuntament de Sumacàrcer, ha decidit, mitjançant un decret d’alcaldia, tancar els accessos al riu Xúquer i a les platges fluvials del seu terme «davant la situació extraordinària que estem vivint» en ser detectats esta setmana 6 casos positius de coronaviurs.

En concret, el consistori procedirà al tancament del camí de l’Esgoletja així com «dels camins d’accés al Franc durant les hores de més afluència de persones».
El seu alcalde, David Pons, advertix que «no podem permetre un cap de setmana més de massificacióo i risc per a la nostra població».
Als propietaris i usuaris de les terres, «demanem que durant el cap de setmaana minimitzen les visites als seus bancals, i si necessiten fer-ho, que es posen en contacte amb la Policia Local».
Pons ha demanat «comprensió a tots, en especial als veïns usuaris del riu» donat que «estes mesures només es prenen amb la finalitat de protegir la nostra població, esperant que donen el seu fruit».
El primer edil ha confirmat que s’aplicaran fortes sancions a aquells que desobeïsquen aquesta restricció, que està prevista que s’allargue fins que la situació estiga més tranquil·la. De fet, segons ha confirmat Pons, la Guàrdia Civil ha dissenyat un dispositiu especial de vigilància per a impedir que el trànsit puga circular pels camins tallats.
L’Ajuntament de Sumacàrcer ha notificat este decret a la Guàrdia Civil, a la Delegació de Govern i a la Confederació Hidrogràfica del Xúquer.