Càrcer no registra hui cap nou positiu encara que resta per fer més de 200 proves PCR

0
189
Josep Botella alcalde de Càrcer
Al llarg del dia de hui dijous, el Centre de Salut de Càrcer, ha fet les proves PCR, a cadascun dels contactes, de Covid-19. Entre hui i demà arribaran a fer unes 200 proves, i en els pròxims dies es continuaran fent més.
Respecte a les dades de hui, informar que tots els resultats han sigut negatius, és a dir, no hi ha nous positius en el nostre municipi. (Els resultats de hui son de les proves que es van fer fa 2 dies)
L’alcalde, Josep Botella, » ha agraït» a tots i cadascun dels veïns del poble «la vostra actitud enfront del problema pel qual estem travessant». I afegix que «cal seguir així, eixint al carrer el mínim possible, per a coses imprescindibles, amb totes les mesures de seguretat i sense realitzar aglomeracions».
L’Ajuntament d’este municipi de la Ribera Alta, reconeix la «tasca que dia a dia està realitzant l’equip sanitari del nostre Centre de Salut, que de manera immediata han muntat tot l’operatiu per a poder detectar al més prompte possible possibles contagis».
Responsabilitat
I a més fa una crida a la ciutadania, «hem de tindre responsabilitat individual per a aconseguir logros col·lectius. No estigmatitzem als contagiats, i ajudem-los en tot el que està les nostres mans. Amb l’ajuda de tots i totes eixirem d’aquesta molt prompte», ha manifestat Botella.
Cal assenyalar que la Conselleria de Sanitat detectà ahir una vintena de contagis i que hi han una vintena de famílies confinades a l’espera del resultat de les proves PCR de coronavirus.