La Policia Local d’Alzira descobrix una discoteca clandestina amb 85 persones

0
598
La clandestina discoteca es troba en esta casa rural ubicada front la Creu Coberta junt a la CV-42
L’entrada a la improvisada discoteca es fa per un camí paral.lel a la ctra d’Algemesí. Enfront la ITV

La casa rural en la qual es van reunir els assistents no comptava amb llicència i tampoc complia amb les mesures higièniques per a la prevenció del Covid-19

Es troba front a la Creu Coberta junt a la carretera d’Algemesí CV-42

La Policia Local d’Alzira ha desallotjat a 85 persones que assistien a una festa en una casa en mal estat que no compta amb llicència d’activitat ni complia amb les mesures higienicosanitàries per a la prevenció de la Covid-19.

Els fets van ocórrer en la matinada del dissabte al diumenge passat junt la carretera d’Algemesí CV-42 front a la Creu Coberta i les instal.lacions de la ITV, en unes instal·lacions que presenten una estructura deplorable, on en el moment del desallotjament hi havia 85 persones en el seu interior -el número havia arribat a cent en algun moment de la nit- i 21 vehicles, i s’havia instal·lat un equip de música i llums complet, segons han informat a EFE fonts de la Policia Local.

Les canonades de la casa no estan connectades al clavegueram públic i hi havia mals olors, els cables elèctrics estaven penjant i els organitzadors havien disposat una barra i una caixa registradora per a un concert de «vallenato», segons va tindre coneixement la Policia, que sabia amb anterioritat de l’existència de cartells publicitaris i de la venda d’entrades a 15 euros per menjar, beguda i ball.

Els agents van acudir sobre les 4 de la matinada del diumenge a la casa, que no tenia llicència d’activitat ni assegurances i allí va trobar a 85 persones, entre joves i persones de mitjana edat que havien arribat en els seus propis vehicles o en taxi des de diferents localitats, ballant sense respectar les mesures sanitàries per la COVID-19.

El local d’oci nocturn il·legal, que havia disposat 50 taules i 15 cadires, ja tenia un expedient obert des de finals de juliol, i amb el desallotjament d’aquest cap de setmana, la Policia ha comunicat a la Generalitat infraccions greus per incompliment de les mesures higiènic sanitàries per COVID-19 i a l’Ajuntament d’Alzira la falta de llicència d’activitat.

Ara s’està tramitant la clausura administrativa del local, que està situat en una zona de trànsit de vehicles però no habitable i no comptava amb eixides d’emergència ni extintors, i està obert el tràmit d’al·legacions.

La Policia Local ha alertat de la gravetat dels fets per part de l’organitzador i també dels assistents, donat el mal estat de la casa de camp i l’incompliment de mesures d’higiene davant el coronavirus.

EFE/ Foto: Riberaexpress