Denuncien el greu problema de soroll que patix Alzira pel trànsit

0
1834
Especialment per les motos amb ressonadors en els tubs d’escape, que són de baixa potència però quan acceleren fan més soroll que un camió, com es pot escoltar als videos adjunts, gravats al barri de Les Basses durant estos dies:
Encara resulten més molestos ara en estiu perquè, amb la calor, tenim les finestres obertes i el soroll entra més dins les cases, a qualsevol hora, quan passen els moters incívics.
Hi ha una Ordenança sobre la Contaminació Acústica i cal que s’aplique ja per a evitar estes molèsties als veïns, perquè en aquests carrers hi viuen bebés, malalts, majors, persones que necessiten descansar i no patir molèsties tan irritants. I evitables, perquè en cada barri només hi ha dos o tres moters sorollosos, és fàcil trobar-los.
Recordem que el soroll provoca i agreuja nombroses malalties nervioses, digestives, cardiovasculars, insomni, etc. etc. Per això els Ajts. estan obligats a tindre ordenances contra el soroll i aplicar-les.
Nosaltres tornem a reclamar que s’aplique l’Ordenança i es controlen els incívics moters i d’altres que molesten la ciutadania, especialment durant estos dies d’estiu.