Alzira neteja els barrancs davant possibles episodis de pluges a la tardor

0
326

51 persones netegen els barrancs d’Alzira gràcies a una subvenció de més de 220.000 € provinents de l’Estat.

 

Al llarg del matí shan revisat les tasques de neteja realitzades on també s’ha construït un mur en el camí de l’Almunia.

 

 L’Alcalde d’Alzira, Diego Gómez, acompanyat pel regidor responsable de Medi Ambient, Agricultura i Transició Ecològica, Pep Carreres, han revisat les tasques realitzades fins hui per les 51 persones adscrites al Programa de concessió de subvencions del Servei Públic d’Ocupació Estatal en l’àmbit de col·laboració amb les Corporacions Locals per a pal·liar la desocupació agrícola eventual mitjançant projectes, la finalitat dels quals, siga garantir als treballadors un complement de renda, a través de Plans Especials d’Ocupació en zones rurals deprimides.

 

A través d’este programa, l’Ajuntament d’Alzira ha rebut una subvenció de 220.813 € per a la contractació de 51 persones durant tres mesos, des de l’1 de Juliol. Pròxims a l’equador d’este programa, fins ara s’han fet tasques de manteniment en, entre altres, els barrancs de La Falzia, Vilella, Tora, Fosc i Les Estrelles, i en els camins de Toro, Rumbau, Hort de Mengual, Malecó, Sant Bernabé, Hort del Llidoner, Piletes, Eixabegó i Carasol de La Casella.

 

Esta neteja de barrancs també s’engloba de les mesures preventives de cara a futurs episodis de fortes pluges i inundacions.

 

També s’està construint un mur en el Camí de l’Almunia, i s’estan realitzar obres de manteniment en una caseta representativa del patrimoni hidràulic d’Alzira.