A Carcaixent i la Casella han superat hui els 36º

0
150
Efectius de Protecció Civil han vigilat hui la Casella

Lleuger descens de les temperatures a la Ribera respecte a ahir dissabte encara que la jornada dominical també ha sigut calorosa especialment a Carcaixent (36,6º), a la Casella (36,2º) i a Sumacàrcer (36º). Efectius de Protecció Civil han vigilat hui la zona de la Casella davant l’elevat risc d’incendi.

A La Pobla Llarga s’han registrat 35,8º, a La Barraca d’Aigües Vives i a Alberic 34,3º, a Sueca i l’Alcúdia 33,3º, a Guadassuar i Massalavés 32,8º, a Algemesí i Riola 32,3º, mentre El Perelló ha registrat una màxima de 29,2º i el Mareny Blau 28º.

A les estacions meteorològiques d’Alzira; la Casella ha abastat la màxima, 36,2º, la Murta, 35º, l’institut Luis Suñer 34,6º, a Mulata-Alzicoop 34,4º i a la barriada de l’Alquenència 32,1º.

Previsió dilluns

L’arribada d’una vaguada per l’Atlàntic en direcció cap a l’oest de la Península Ibèrica farà que la massa d’aire càlid que tenim damunt comence a desplaçar-se cap a l’est, fent que les temperatures comencen a ressentir-se i a perdre una poca intensitat. De fet, els avisos per calor només es restringiran a l’interior de València… interior sud per concretar més.

Respecte a l’estat del cel, tindrem intervals de núvols mitjans i alts travessant el nostre territori que, a partir del migdia, podran deixar caure algun ruixat per l’interior nord de la Comunitat que podria ser en forma d’alguna tronada molt puntual i aïllada. Respecte al vent, es mostrarà fluix pel matí i rolarà de cara a la vesprada a llevant amb ratxes moderades pels litorals de València i Alacant.