Vigilància especial a la Murta-Casella on els termòmetres superen els 38º

0
274
Vigilants mediambientals este cap de setmana en el monestir de la Murta

Alzira redobla estos dies efectius la vigilància de les seues muntanyes en especial del Paratge Municipal Murta-Casella on els termòmetres han arribat hui als 38,2º sent la temperatura més elevada de la comarca.

Segons la regidoria de Medi Ambient d’Alzira este cap de setmana observen cims i valls amb més detall que mai, els voluntaris mediambientals, agents de la Policia Local, efectius de Protecció Civil i els treballadors de la Murta d’acord al Pla Municiapl d’actuació contra incendis forestals. Tots ells reforçats amb brigades de Divalterra i de la Generalitat, segons determina el Pla Especial d’incendis forestals de la Generalitat.

Voluntaris mediambientals, policia local, protecció civil, treballadors de la Murta en qualitat de mitjans locals corresponents al Pla Municipal d¡’actuació contra incendis forestals. Reforçats en les distintes rutes amb  grups de municipis limítrofs, brigades de Divalterra i de la Generalitat, d’acord amb el Pla Especial d’incendis forestals de la Generalitat.

Les màximes han sigut també molt elevades a Carcaixent (37,2º), a La Pobla Llarga (36,7º), a Sumacàrcer (36º), a Alberic 35,3º, a Guadassuar i Riola s’han registrat 34º i a Alberic 35,3º, mentre al Mareny Blau i El Perelló no han arribat als 30º.

En el cas de les estacions meteorològiques d’Alzira i el seu terme; la mà`xima ha estata la Casella (38,2º), a la Murta (37,4º), a l’estació de l’institut Luis Suñer, 35,8º, a la partida Mulata-Alzicoop, 35,4º, mentre a l’Alquenència i l’Ajuntament els termòmetres han arribat fins els 34,4º.