Les màximes tornen als 40º este dissabte

0
301
Avís groc per a este dissabte a la Ribera

Compte amb les temperatures de demà dissabte perquè de nou la presència d’una massa d’aire càlid damunt de la nostra Comunitat dispararà encara més els termòmetres. El mercuri oscil·larà entre els 38º i 40ºC per l’interior i sud de la província de València. Ambient molt calorós, amb avís groc, el que tindrem també per la resta del territori. En tot cas, a vora mar les brises funcionaran i impediran que el mercuri es dispare tant com per l’interior.

Al cel tindrem un matí absolutament assolellat i, a partir del migdia, creixeran núvols d’evolució per les comarques més interiors on podran deixar nous ruixats que seran en forma d’alguna tronada localment forta (especialment zona de Castelló). El vent seguirà un patró semblant al de hui, fluix la primera meitat del dia amb ratxes moderades de sud i sud-est pel litoral de Castelló i València.