El veí d’Alzira va morir d’un infart a la plaça Major segons l’autòpsia

0
439
Esete és el lloc on s'ha desplomat l'home de 53 anys, veí d'Alzira

Un home de 54 anys ha mort este matí a la Plaça Major d’Alzira, al patir un infart de micoradi segons revetla l’autòpsia. Ni la ràpida assistència de la cambrera en la terrassa on prenia un café que ha intentat reanimar-lo ni després agents de la Policia Local que ho han intentant durant prop de mitja hora, han pogut salvar-li la vida.

El fet ha ocorregut al voltant de les 9:30 h quan el finat es trobava en la terrassa d’un bar de la plaça prenent un café. Segons un testic presencial, la víctima «s’ha desplomat de manera fulminant».

A la plaça han acodit agents de la Policia Local i Nacional així com un Samu.Poc després de les 11h el jutge de guàrdia procedia a l’alçament del cadàver davant un respetuòs silenci de les persones que es trobaven en les dos terrasses pròximes.