Dani Ponz: «Fitxar per l’Alzira suposa tornar a casa»

0
142
Dani Ponz torna a sa casa a l'estadi Luis Suñer Picó

El mestre d’escola i de futbolistes, Dani Ponz, no pot ocultar la seua emoció a les poques hores de plasmar la firma, per dos temporades, amb la UD Alzira.

«Estic molt emocionat per la rebuda de la gent, m’han fet nombroses cridades i he pogut apreciar l’afecte especial que em mostra l’aficionat blaugrana donat que son molts els que m’han felicitat», explicava amb la veu entretallada el míster de Sollana a Riberaexpress.

I és que per a Ponz fitxar per la UD Alzira no té res a veure amb comprometre’s per altre club, com ell reconeix no té cap inconvenient en assegurar  que «vindre a Alzira suposa tornar a casa», una forma molt elegant de tornar a la família blaugrana l’afecte que ésta li dispensa.

Al nivell màxim

Pel que fa als objectius esportius, el reconegut tècnic riberenc no oculta «les dificultats amb les que topetarem la pròxima temporada per la situació de la Covid-19 i de l’incertessa econòmica». Però té ben clar que «som la UD Alzira i farem el màxim possible».

Ara bé el tercer projecte Dani Ponz-UD Alzira és a per a dos temporades, tot just quan l’entitat celebrarà el seu centenari en la 2021-22; «intentaré tornar al club al lloc que es mereix, amb una estructura molt sòlida per tal d’abastar el seu nivell màxim«.

I afegix mostrant-se totalment satisfet i esperançat;»al final d’estes dos temporades volem que l’afició es mostre molt satisfeta de la situació abastada». Encara que no ho ha explicitat, la meta del club i al mateix temps, l’assignatura pendent del tècnic que torna a casa, no és altra que la d’aconseguir l’ascens a la 2ª divisió B.