Alzira implanta un sistema d’estavi d’aigua a les fonts públiques

0
140
Les muralles de l'avda Lluis Suñer

 

Un dels monuments més emblemàtics de la nostra ciutat és sens dubte el recinte de muralles àrabs, del que en l’actualitat queden dos trams, al principi i al final de l’Avinguda Luis Suñer.

 

En el tram que recau a la plaça del Regne es disposa d’una làmina d’aigua que representa al Xúquer, ja que al seua dia rodejava el recinte emmurallat.

 

Des de la Regidoria de Serveis Urbans junt a Aigües de València, l’empresa concessionària de l’aigua a la nostra ciutat, es va ha procedir a posar en marxa el pla d’estalvi de l’aigua al llarg d’este mes d’agost.

 

«Si alguna cosa caracteritza a l’actual govern municipal és la seua faceta de l’estalvi en tot allò en el que es puga posar en pràctica, i en el cas de la font de l’espill al peu de les muralles és factible, per això s’ha procedit a l’aprovació de dita proposta que suposar un estalvi important en l’aigua que s’utilitza per a recrear al riu Xúquer, i que a la fi representa un dels racons idíl·lics i entranyables de la nostra ciutat.