Les màximes cauen 11º a la Casella i encara baixaran més

0
113
La Casella ha passat dels 42,3º d'ahir a una màxima de 31,3º de hui

La vall de la Casella ha passat dels 42,3º d’ahir als 31,3º de hui en una important davallada de les màximes que també han gaudit en quasi tot els municipis de l’interior de la comarca.

La temperatura més elevada d’este diumenge s’ha registrat a La Pobla Llarga i Sumacàrcer, amb 35º, mentre a Carcaixent el mercuri arribava a 34,6º i a Castelló als 34º.

Pel que fa a Alzira, la Murta ha registrat 32,8º, a la partida Mulata-Alzicoop 33,2º i en el nucli urbà, l’estació ubicada a l’institut Luis Suñer feia 33,5º, i a les de l’Ajuntament i l’Alquenència, 31,2º. Alberic s’ha quedat en 33º, La Barraca en 31,5º, al centre de Sueca en 30,7º i al Perelló la més baixeta de la Ribera amb 29,2º.

Més núvols

El pas d’una vaguada per la meitat nord peninsular farà que l’atmosfera presente una miqueta d’inestabilitat que es traduirà en la presència de més nuvolositat al llarg d’este dilluns i també en alguns ruixats que, pel matí, podran afectar a qualsevol punt del territori (preferentment comarques centrals) i de vesprada a les comarques més interiors.

Pel que fa a les temperatures baixaran de manera notable per l’interior (on hui seran més altes), i més sensible a la resta del territori situant-se ja en valors molt més suportables. Finalment, el vent entrarà de component marítima deixant un ambient molt bascós com el que venim patint a vora mar i prelitoral desde fa setmanes.