Yangel Herrera que negocia amb el València triomfà al Cotif

0
198
Yangel Herrera amb el nº 8 en l'encontre contra Espanya del Cotif 2016

El jugador del Manchester City, Yangel Herrera, que està a punt de ser cedit al València CF, va triomfar al Cotif en l’edició de l’estiu de 2016 amb la selecció de Veneçuela.

El centrecampista de la Vinotinto va ser un dels jugadors més destacats d’aquell any, junt el seu company Yeferson Soteldo, actualment en el Santos de Brasil i el davanter centre argentí Lautaro Martinez, somni del Barça, però pel moment en les files de l’Inter de Milà.

Yangel Herrera va ser el director d’quella juvenil selecció entrenada per Rafael Dudamel que va ser eliminada en semifinals per Argentina en un competit encontre.

Un any després el va fitxar el Manchester City que el cedia al New York City de David Villa i Andrea Pirlo. En 2019 jugà en el Huesca i la última temporada ha triomfat en el Granada, l’equi revelació que disputarà l’Europa Ligue.

Els últims dies s’encontra en València negociant els detalls de la cessió del conjunt que dirigix Guardiola al de Xavi Gracia. De Yangel Herrera destauqne la seua disciplina tàctica, força física, bon pase, personalitat amb capapcitat de robar balons com Albelda i d’arribar a l’àrea contraria com Baraja.

El Cotif va ser el seu trampolí per accedir al futbol europeu de primer nivell, el seu número 8 figurava en les agendes de tots els agents que presenciaren aquella edició del Torneig Internacioal sub-20 de l’Alcúdia.