Alzira comença els treballs de digitalització dels padrons municipals

0
246

Esta setmana s’han iniciat els treballs de digitalització dels registres originals dels Padrons Municipals d’habitants d’entre els anys 1921 i 1950 així com dels documents de la secció de Quintes del mateix període cronològic que formen part de la documentació històrica de l’Arxiu Municipal.

Es dona compliment així al Conveni de Col·laboració signat en el seu dia per l’Ajuntament d’Alzira i l’empresa FamilySearch International ubicada a l’estat d’Utah (EUA), aprovat per la Junta de Govern Municipal el passat 2 de juny.

A través de la Societat Genealògica d’Utah (que va iniciar la microfilmació de fonts documentals d’idèntiques característiques del nostre arxiu l’any 2003) i de l’Ajuntament es facilitarà a tots els interesssats la consulta d’eixos documents, molt importants pel que fa a la recerca de notícies dels nostres avantpassats i l’elaboració d’arbres genealògics.