La Ribera suma 29 nous contagis amb 3 pacients en planta i 1 en la UCI

0
544
El coronavirus provoca un futur cada dia un poc més tèrbol al Departament de la Ribera com esta imatge de l'Hospital de hui

Els diferents brots encara que menuts sorgits en diferents municipis de la comarca ha incrementat en 29 el nombre de contagis durant la última setmana, segons les dades de la Conselleria de Sanitat. Un augment que és de 55 si comparem estes dades amb les de finals de juny. Així la taxa de positius per cada 100.000 habitants  és de 212,90 quan fa un mes era de 191,7.

Després de molt temps, una jove de la comarca amb una malaltia crònica és la primera pacient en ingressar en la UCI, mentre altres tres contagiats pel coronavirus es troben actualment en planta.

El major rebrot s’ha produït a Sueca, amb 12 casos, Algemesí amb 3, a Alzira, Benifaió, Carcaixent, Cullera i Favara, 2 contagis en cada municipi, mentre s’ha produït un nou positiu a les localitats d’Alcàntera, Guadassuar, l’Alcúdia, La Pobla Llarga i Castelló.

En canvi ja fa uns dos mesos que les defuncions es detingueren amb la 38, i la baixeta taxa es tan sols de 14,6 per cada 100.000 ha.