Dos nous positius en la urbanització Cullera Park

0
554

. Després de conéixer els dos nous casos positius de Covid-19 a Cullera, corresponents a una família que es troba confinada en la urbanització Cullera Park, l’Ajuntament de Cullera vol manifestar el següent:

 

1.-  Els dos casos detectats, com així la resta dels veïns de la urbanització, es troben en estos moments en fase d’estudi i s’estan realitzant les PCR i proves necessàries a tots ells amb l’objectiu de descartar l’aparició de cap brot.

 

2.- Que una vegada més els protocols estan funcionant degudament i prova d’açò és la ràpida detecció i control d’estos casos.

 

3.-. Que l’Ajuntament de Cullera continua intensificant els controls per al compliment estricte de la normativa sanitària en la lluita enfront de la COVID-19.

 

4.-  Des de l’Ajuntament volem llançar de nou un missatge de tranquil·litat a la ciutadania però recordant-los que cal estar alerta i complir amb les recomanacions de les autoritats sanitàries.

 

5.- Insistim que l’èxit de les mesures per a lluita contra el virus depenen de la responsabilitat individual de tots i cadascun de nosaltres. Demanem a la ciutadania, que en la seua majoria està seguint i complint estes normes de manera estricta, que seguisquen col·laborant en la lluita contra la pandèmia i perquè Cullera seguisca sent una destinació segura.

 

6.- En este cas concret, es prega que aquell que haja mantingut contacte amb alguna família de la urbanització Cullera Park en els darrers dies es pose en contacte amb el Centre de Salut o al telèfon d’atenció i informació de la Covid, 900 300 555. A més, es prega a tots els residents d’esta urbanització que es mantinguen als seus domicilis fins a conéixer els resultats de les proves de diagnòstic.