L’Hospital d’Alzira instal.la controls a les portes per evitar aglomeracions

0
501

El Departament de Salut de la Ribera davant els nous casos epidèmics que estan aparaguent en esta àrea, farà a partir del pròxim dilluns 3 d’agost un control d’accés a la porta principal i altre a la porta de Radiologia de l’Hospital a tots els pacients que no podran anar acompanyats. Sols amb l’excepció del casos que els malalts siguen menors o bé «quan siga estrictament necessari».

La direcció del departament recorda l’obligatorietat de l’ús de la mascareta, de netejar-se les mans amb gel hidroalcohòlic i a més que «deuran guardar la distància de seguretat evitant la circulació innecessària pels corredors».

Estes directrius s’han pres per evitar les aglomeracions que solien produïrse pels corredors i, fins i tot, en algunes habitacions del centre hospitalari, en anar malalts «acompanyats per dos o tres familiars», segons fons sanitàries.

A més demanen «la imprescindible col.laboració» de tots els professionals de l’Hospital de la Ribera.