Amics de la Murta considera que el paratge es troba «abandonat i desprotegit»

0
122

El passat diumenge,  visitarem La Murta constatant que, desgraciadament, La Murta continua abandonada i desprotegida del foc.

Abandonada perquè encara estem esperant contestació, per part de l’Ajuntament d’Alzira, a la nostra proposta de dotar La Murta d’un Òrgan de Gestió i Finançament per, entre altres coses, executar plans d’actuació a curt, mitjà i llarg termini en els distints aspectes que conformen La Murta.

Desprotegida perquè a causa d’haver desestimat, l’Ajuntament d’Alzira, el Pla de Prevenció d’Incendis, específic per blindar La Murta del foc, que nosaltres sol•licitàrem a la Secretaria Autonòmica de Medi Ambient i que, junt amb la Direcció General de Prevenció d’Incendis, es van comprometre a impulsar i finançar; a dades de hui, La Murta continua desprotegida del foc.

Francesc Xavier Blasco Vila.

President