La Pobla Llarga arriba als 38º en un dilluns de forta calor a l’interior de la comarca

0
83
Vista de La Pobla Llarga Imatge: Valencia Turisme

La localitat de La Pobla Llarga ha sigut hui la més calorosa dela comarca amb 37,9º, seguida de Carcaixent (37,2º) i de Sumacàrcer (36,8º). També ha sigut molt alta la temperatura registrada a l’estació Mulata-Alzicoop del terme d’Alzira (36,6º), com a la Murta i la Casella que han feregat els 36º, mentre Alberic registrava 36,3º.

Les estacions del nucli urbà d’Alzira han superat els 35º, l’Alcúdia ha fregat els 34º i entre 32 i 33,5º registraven els estacions de La Barraca d’Aigües Vives, Algemesí i Sueca.

Les previsions per a este dimarts anuncien poca nuvolositat pel matí i, a partir del migdia, creixement de núvols d’evolució per les comarques més interiors fruit de l’elevada calor i altes temperatures que tindrem per este sector… núvols que no deixaran res de precipitacions.

Respecte als termòmetres no presentaran canvis destacables (avís groc a l’interior de València per temperatures que oscil·laran entre els 37º i 39ºC), i pel que fa al vent es mostrarà fluix amb brises a partir del migdia.