Dani Miquel i Andreu Valor en les atípiques festes de Carlet

0
486
Dani Miquel

Les activitats al voltant de Sant Bernat seran el tret d’eixida d’una sèrie d’activitats que han organitzat les regidories de Festes, Educació i Cultura, que es traslladaran a distints punts del municipi a través del programa «Terrassa d’estiu».

 

El dijous 30 de juliol, el convidat serà el cantacançons Dani Miquel, que actuarà a l’avinguda de Blasco Ibáñez a partir de les 19.30 per a grans i menuts amb l’actuació «Encadirats». Les activitats es reprendran el 7 d’agost a l’auditori de la plaça d’Espanya amb monòlegs a càrrec dels còmics Carol Tomàs i Paco Enlaluna  a partir de les 22 hores.

 

Els mes d’agot es tancarà amb cinema i música. Des de l’Ajuntament de Carlet, s’han preparat dos sessions de cine a la fresca que es duran a terme al Poliesportiu municipal, a l’aire lliure i aforament limitat els dies 20 i 21 d’agost. El divendres 28 d’agost, un concert del cantautor valencià Andreu Valor a la plaça Major posarà punt final a un estiu atípic.