L’ocupació de vivendes i les plantacions de substàncies il.legals preocupen a la Mancomunitat

0
314

Reunió de coordinació entre la Guàrdia Civil i la Policia Local dels municipis de la Ribera Alta

 

Com a conseqüència de la reunió mantinguda la setmana passada entre diferents alcaldes i alcaldesses de la Ribera Alta i la Delegació del Govern, en la qual es plantejaren diversos problemes de seguretat que afecten els pobles de la comarca, s’ha celebrat una reunió entre representants de la Guàrdia Civil i de la Policia Local dels municipis riberencs.

En aquest encontre, celebrat a la seu de la Mancomunitat de la Ribera Alta, han participat els comandants en cap de les comandàncies de la Guàrdia Civil de Sueca i Xàtiva, que són les que actuen en els municipis de la Ribera Alta, i representants de la Policia local de 27 municipis. L’objectiu ha estat millorar la coordinació entre els diferents cossos de seguretat per a muntar dispositius contra els delictes. En aquest sentit, s’han acordat reunions entre les diferents casernes de la Guàrdia Civil de la comarca amb la Policia Local dels municipis  on actuen.

“Pensem que la coordinació, el treballar tots units, és essencial per a realitzar un bon treball i optimuitzar tots els recursos que tenim en matèria de seguretat” ha comentat el president de la Mancomunitat, Txema Pelàez. “A la comarca tenim problemes que estan generant gran alarma social, com exemple l’ocupació il·legal de vivendes o les plantacions de substàncies il·legals. Cal unir esforços i treballem per a tindre una coordinació efectiva dels diferents cossos de seguretat” ha conclòs el president de l’ens comarcal.