Emprenedors d’Alzira tanquen una discoteca per evitar contagis

0
1644
Adrian Araujo, David Ahuir i Josep Rubio en la terrassa de Sauvage
Sauvage ha iniciat el tancament este cap de setmana

Exemplar decissió la presa per tres joves emprenedors alzirenys, Adrian Araujo, Josep Rubio i David Ahuir que han decidit no obrir, provisionalment, la discoteca Sauvage i Terrassa Shisha & Garden en considerar que «és el millor per als nostres clients». I afegixen «no volem correr el risc que algú s’infectara en les nostres instal.lacions i sentir-nos responsables».

La seua postura és més loable si tenim en compte el seu èxit i que els joves emprenedors obriren el pub poc abans de ser dcretat l’estat d’alarma. Recorden que s’avançaren al confinament donat que anunciaren el seu tancament, uns dies abans del 14 de març, quan es va decretar que no podien obrir les discoteques, pubs, bars i d’altres establiments d’oci.

Durant els caps de setmana que han obert Sauvage expliquen a Riberaexpress que entre els clients «hi havia de tot», des de «comportaments exemplars que seguien totes i cadascuna de les normes, com dur mascareta mentre no consumixen, o estar en les zones comunes mantenient la distància, a gent irresponsable, als que hem tingut que cridar-los l’atenció varies vegades».
Concienciar a la gent
A la pregunta de si està responsabilitzant-se molt a l’oci nocturn dels rebrots que estan produïnt-se, com el cas de Gandia, consideren que «també existeix perill als centres comercials, platges i d’altres», i es mostren partidaris de «concienciar a la gent de la situació què estem passant» i de què «tots fiquen de la seua part per a seguir endavant».
Tot i les adversitats patides des que començaren este negoci, asseguren no estar arrepentits, encara què «es va fer un poc difícil, ja que estiguerem mesos treballant en el local, nit i dia, per a deixar-lo a punt, i tinguerem que tancar a les dos setmanes d’obrir-lo».
Adrian, Josep i David, cap dels tres supera els 24 anys, asseguren, en canvi «sentir-nos molt orgullosos del què hem aconseguit fins al moment, perqué la ciutat d’Alzira necessitava eixir de la monotonia, respecte a l’oci nocturn. En definitiva, estem molt contents dels resultats i de la resposta que ha tingut la gent amb Sauvage, i sabem que falta molt per vindre».
Sorprenent resposta
A mal temps bona cara és el que mostren estos inquiets empresaris que no oculten la seua satisfacció per «la sorprenent resposta» de la seua jove i nombrosa clientela «ja que s’esgotaven les reserves dies, fins i tot setmanes abans la data de l’event».
L’aforament de Sauvage en circunstàncies normales s’apropa a les 500 persones, però ara la normativa sols permet la tercera part i llògicament l’increment dels gastos i la disminució de clients fa que no siga tan rendible com abans, encara que «estem molt contents i sorpresos de la gran acceptació que hem tingut».
Responsabilitat
Els tres joves emprenedors alzirenys volen deixar ben clar que tanquen la discoteca,  «per responsabilitat nostra, tot i tindre complet l’aforament per a este cap de setmana i reserves fins a finals d’agost. Això no significa que els locals d’oci què estan oberts siguen uns irresponsables, cadascú fa el que creu millor, tot és respetable sempre que complisquen les mesures sanitàries».
I, a més agraïxen tant la «comprensió» dels treballadors com «la dels nostres clients per la confiança dipositada amb nosaltres».
La música techno, house, comercial i d’altres ha deixat de sonar este cap de setmana a Sauvage, però amb joves tan responsables com estos alzirenys, a bon segur que tornarà més prompte què tard.
Riberaexpress