Tres dones ferides en un accident frontal entre Alzira i Corbera

0
196
Imatge d'arxiu d'altre accident ocorregut en la mateixa carretera

Tres dones han resultat ferides en un accident frontal entre dos vehicles ocorregut aquest dijous en la carretera CV-510 al seu pas pel terme municipal de Corbera, a la comarca de la Ribera Alta.

El sinistre ha tingut lloc poc després de les 17 hores en el punt quilomètric 5,4 i unitats de bombers d’Alzira i Cullera han hagut d’intervindre per a excarcerar a dos de les dones que havien quedat atrapades, segons ha informat el Consorci Provincial de Bombers.

A conseqüència de l’impacte han resultat ferides tres dones, de 64, 50 i 21 anys, que han sigut traslladades en ambulància fins a l’Hospital de la Ribera, han informat fonts del Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (CICU).