La Ribera afegix 8 nous positius durant esta setmana

0
536
EP /EPV

El Departament de Salut de la Ribera constinua incrementant, poc a poc, el casos positius, en el que portem de setmana s’han afegit 7, totalitzant 524 contagis segons la conselleria de Sanitat. Del passat divendres a hui l’increment ha sigut de 18 infectats. Això implica una taxa de 201,7 per cada 100.000 habitants.

Els rebrots sorgits, recentment, a Guadassuar, Cullera, Alzira i casos aïllats en altres municipis son els causants d’este agument.

Afortunadament ja fa temps que les defuncions s’han estancat en 38 i en una taxa de 14,6 per cada 100.000 ha.

Més de 100 positius en el brot de Gandia

Pel que fa a la Comunitat Valenciana s’han detectat un total de 117 casos de coronavirus des de l’última actualització, així com quatre brots nous d’entre tres i sis casos a Cabanes, Elda, l’Alcora i Monforte del Cid. Mentrestant, el brot de Gandia supera ja les 100 persones afectades en haver-se diagnosticat altres 30 contagis (114 en total), i en el de la discoteca de Santa Pola només s’han detectat sis positius de les 408 proves realitzades.