Sumacàrcer (37,3º), La Pobla (36,6º) i Carcaixent (36,1º) les temperatures més elevades de la comarca

0
443
El municipi de Sumacàrcer a la vorera del Xúquer ha sigut hui el més caloròs de la comarca

S’han complit els pronòstics i hui la majoria dels municipis de la Ribera han superat els 33º. La màxima s’ha registrat a Sumacàrcer amb 37,3º, a qui li ha seguit La Pobla Llaga, amb 36,6º i Carcaixent (36,1º).

També ha fet molta calor a la Casella i la Murta (34,5º), a l’Alcúdia (34,4º), així com a Gaudassuar i La Barraca d’Aigües Vives en els que el mercuri s’ha situat en els 33,8º.

En el cas de les estacions d’Alzira cal resaltar els 36º en la ubicada a l’institut Luis Suñer, encara que a l’Ajuntament i a la zona de l’Alquenència les màximes s’han quedat en 33,7º. Algemesí ha registrat 33,3º i Sueca 32,8º, només a vora mar les màximes s’han quedat per davall dels 30º, com les Palmeres, el Mareny i d’altres.