La crisi derivada del coronavirus ja causa baixes en l’hosteleria d’Alzira

0
815
Últimes hores de la tasca
Anit va tancar la Tasca All Negre d’Alzira, un projecte que iniciaren l’any 2017, tres socis, Agustí, José i Juan al carrer Hort dels Frares.
Al temps que tanca la seua important bodega afectada per la crisi económica derivada de la Covid-19 que ha fet impossible continuar als tres emprenedors alzirenys.
El temor a un possible contagi està fent que molta gent no faça la mateixa vida social que abans l’estat d’alarma i per tant està incidint especialment en el sector hostaler que està patint molt més que altres a l’hora d’adaptar-se a la post-pandèmia.
«Tenim altres obligacions professionals que en estos moments tan complicats requerixen del 100% de la nostra atenció, per la qual cosa ens veiem obligats a posar en traspàs la Tasca All Negre, el nostre somni».
Sembla que el tancament pot ser temporal, perquè ja han mostrat interés algun emprenedor del sector que podria agafar el testic i la important bodega d’este establiment que abans del coronavirus havia aconseguit una important i selecta clientela.
Per eixir al pas d’alguns comentaris apareguts en facebook queda clar que no s’ha produïc cap contagi en este establiment des que va reobrir i que el tancament obeix esclusivament a la falta de rendibilitat econòmica.