Alzira instal.la un Ecomòbil en el Racó de les Vinyes i al Forn de Carrascosa

0
102
El Consorci Ribera i Valldigna, amb la col•laboració de l’Ajuntament d’Alzira, informa que este divendres tindrem a la seua disposició l’Ecomòbil Educatiu del Consorci en dos punts de la ciutat d’Alzira.
L’Ecomòbil estarà de 8.30 fins a les 11 hores en el Racó dels Vinyes i d’11.30 fins a les 14 hores en el Forn de Carrascosa.
Fernando Pascual, regidor de Serveis Urbans, ha manifestat que els veïns que actualment estan residint en aquestes zones, podran acostar-se per a portar els seus residus a l’Ecomòbil i, una vegada depositats, podràs canviar els teus residus reciclats per Ecopunts, obtenint una bonificació en la teua taxa de tractament dels residus.
Si encara no s’han donat d’alta per a obtindre els teus Ecopunts, poden informar-se en el Ecomóvil o en la pàgina web del consorci
Aconseguim entre totes i tots una bona gestió dels residus, no sols a Alzira ciutat, sinó també a la platja i a la muntanya! Reciclar és cosa de totes i tots, a més amb les nostres bones accions conservarem els espais naturals que tant ens agraden en bon estat!
Gaudeix d’unes vacances practicant les 3R: reduint, reutilitzant i reciclant. I recorda, el paper i el cartó van al contenidor blau; els envasos de plàstic, llandes, briks i aerosols al contenidor groc; els envasos de vidre al contenidor verd i els residus especials a l’Ecomòbil i Ecoparcs.
Des del Consorci Ribera i Valldigna i l’Ajuntament d’Alzira, sol•licitem la col•laboració ciutadana perquè l’extraradi de la nostra ciutat estiga net d’andròmines i poda.