Algemesí registra un nou positiu i ja suma un total de 66 contagis

0
541
Ajuntament d'Algemesí

L’Ajuntament d’Algemesí ha reconegut hui l’existència d’un nou cas positiu de coronavirus, totalitzant així 66 contagis des de l’inici de la pandèmia. Sembla que és l’empleat d’un establiment hosteler que per precaució ha tancat les portes i ha fet les correspionents proves a tot el personal.

El consistori assegura que «no es tracta d’una transmissió comunitària, sols d’un cas aïllat» d’acord amb la informació facilitada per la conselleria de Sanitat.

Aixñi tant Salut Públic con Atenció Primària es troben desenvolupant el corresponent estudi de contactes «per tal d’establir la traçabilitat per contactes amb les persones que hagen contactat directament amb la persona contagiada i aleshores citar-les per a fer les proves PCR».

Les autoritats locals fan una crida «a la calma i a la responsabilitat» de cada veí per seguir complint amb les corresponents mesures de seguretat.