Alzira (3), Sueca (1) i Albalat (1) entre els 15 positius de la última setmana

0
700

Els brots de coronavirus van extenent-se per distints municipis de la comarca, especialment durant els últims 7 dies que s’han registrat un total de 15 contagis que fa que el total del Departament de Salut de la Ribera siga ja de 514 casos.

El rebrot més cridaner ha sigut el de Guadassuar amb 7 positius, però cal també tindre en compte que Alzira, (que suma ara 89 casos) després que no tinguera cap cas des del mes de maig, patixca ara 3 persones infectades, les mateixes que s’han detectat a Cullera, als que cal afegir 1 contagi a Sueca i altre a Albalat de la Ribera.

Sembla que la major part d’estos 15 positius son lleus donat que sols hi han dos pacients de la Covid-19 ingressat a l’Hospital de la Ribera.