Esports vol fusionar les dos escoles d’Alzira i recuperar un camp per al futbol femení

0
527
Tasques de desbrossament en el futur camp per al futbol femení
Els vestuaris en primer terme i al fons la caseta que es convertirà en un centre social

La regidoria d’Esports ha començat la recuperació del camp de futbol de terra i dels seus vestidors ubicat junt a un lateral de l’estadi Luis Suñer Picó. «La intenció és convertir este terreny abandonat en un camp de gespa natural, amb treballadors dels plans d’Ocupació», segons el regidor d’Esports i Servicis Urbans, Fernando Pascual.

Pel moment hi ha construïda, en un 60% del total, una tanca de formigó prefabricat que està previst completar durant els pròxims mesos d’agost i setembre, a excepció de la porta principal.

Instal.lació de reg i vestidors

Es tracta d’un projecte que s’allargarà durant el que resta de legislatura, advertix Pascual. Durant el pròxim any està previst fer la connexió de l’aigua amb la del Suñer Pció aprofitant una canonada que estava tallada, així com la instal.lació de reg. També, amb recursos propis, el titular d’estes regidories rehabilitarà els vestidors que es troben molt deteriorats actualment. A més la intenció del govern municipal es aprofitar la resembra del Suñer Picó de la tardor de l’any 2021, per a fer el mateix amb el recuperat camp destinat al futbol femení.

Centre social i fusió

En les mateixes instal.lacions es troba una caseta que es preten recuperar durant l’any 2022 per a convertir-la «en un centre social que seria utilitzat, així com el terreny de joc, pels equips femenins de les dos escoles futbolístiques, la UD Alzira i la del Ciutat d’Alzira FB». Amb esta obra culminaria la renovada instal.lació esportiva.

Pascual ha explicat a Riberaexpress que el principal objectiu d’Esports amb esta iniciativa «és fomentar el futbol femení alzireny» i de pas crear una sintonia entre les dos escoles «donat que la intenció d’esta regidoria és la de fusionar a les dos entitats futbolístiques de la ciutat».