Alberic programa una completa agenda d’actes culturals

0
496
La Muntanyeta serà l'escenari del concert de jazz

Alberic no vol que l’estiu passe sense cultura. Malgrat les especials circumstàncies per la pandèmia del Coronavirus, l’equip de govern que comanda Toño Carratalá i que compta amb Virgínia Bruñó com a regidora de Cultura ha programat diferents actes que es desenvoluparan en les pròximes setmanes, amb un tancament de juliol replet de música i cinema.

Busca amb això omplir l’agenda d’activitats en un estiu en el qual molts veïns i veïnes han optat per quedar-se en la localitat i no viatjar. Així, tindrà un especial protagonisme la Societat Unió Musical d’Alberic, que ix al rescat de la música en el municipi. La guardonada institució protagonitzarà dos concerts els divendres 24 i 31 de juliol, tots dos a les 21 hores. Es farà (com la resta d’actes) amb un aforament limitat (pel que existirà distància entre els assistents) i serà obligatori l’ús de màscares per a evitar contagis de la pandèmia.

El primer dels concerts forma part de la Campanya d’Intercanvis Musicals, mentre el segon serà el corresponent a Sant Llorenç, en un any en què no han tingut lloc les festes. Este pròxim dissabte a les 20 hores i en la Muntanyeta se celebrarà el concert de jazz a càrrec de Rafa Sales Quartet, un distingit saxofonista local que promet una vetlada per al record. Per part seua, l’1 d’agost (a partir de les 21 hores) serà el torn per al cinema, tant infantil com per al públic en general. Primer es projectarà “Como entrenar a tu dragón 3” per als joves i després “Bohemian Rhapsody” per als veïns i veïnes en general, per la qual cosa s’ha preparat una jornada per a gaudir el cinema en família.

Totes dues projeccions seran en la Muntanyeta. “Bohemian Rhapsody” és una celebració del grup Queen, de la seua música i del seu singular cantant Freddie Mercury, que va desafiar estereotips per a convertir-se en un dels showmans més volguts del món. La pel·lícula va obtindre en 2018 quatre Premis Oscar, dos Globus d’Or i dos Premis Bafta.